background
background

Get Hatch for Android

android

Hatch will also be available on other platforms soon.

Hatchサービス提供終了のお知らせ

この度、誠に勝手ながら2021年1月7日(木)15:00をもちまして、
Hatchサービスの提供を終了させていただくこととなりました。

日頃ご愛顧いただいておりますお客様には突然のお知らせとなりましたことをお詫び申し上げます。

■サービス終了までのスケジュール
・課金停止:2020年12月7日(月)15:00
・サービス終了:2021年1月7日(木)15:00

Hatchでの提供終了まで短い期間ではございますが、引き続きお楽しみいただけましたら幸いでございます。 ご利用いただきありがとうございました。
background
background

HATCH ANGRY BIRDS GO! TURBO EDITION CONTEST OFFICIAL RULES

Angry Birds GO! Turbo Edition leaderboard -kilpailuehdot

Kilpailun järjestäjä:

Hatch Entertainment Oy (2747414-2), Keilaranta 19, 02150 Espoo, Suomi (”Hatch”)

Osallistuminen:

Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että asut Suomessa ja olet luonut profiilin Hatch -sovellukseen. Osallistumalla kilpailuun, hyväksyt nämä kilpailun ehdot sekä Hatch -sovelluksen käyttöehdot. Jos olet alle 18 -vuotias, voit osallistua kilpailuun vanhempiesi luvalla. Hatchin työntekijät tai niihin verrattavissa olevat henkilöt eivät voi osallistua kilpailuun.

Kilpailun ajankohta:

Kilpailuun voi osallistua Hatch -sovelluksessa Angry Birds GO! Turbo Edition -pelin yhteydessä määriteltynä ajankohtana.

Palkinnot:

Osallistumalla kilpailuun voit voittaa Hatchin tuotepalkintoja. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi. Osallistuja vastaa palkinnon osalta itse mahdollisista verovelvollisuuksistaan ja -seuraamuksistaan.

Voittajat:

Kilpailun voittaa Hatch -sovelluksen Angry Birds GO! Turbo Edition -pelissä kilpailun aikana eniten pisteitä saanut osallistuja. Hatch voi, niin halutessaan, myös palkita seuraaville sijoille sijoittuneita osallistujia. Voittaja julkistetaan Hatch -sovelluksessa ja Hatchin Instagram -tilillä kilpailun päätyttyä. Mikäli voittaja on lisännyt yhteystietonsa käyttäjäprofiiliinsa, voittajalle saatetaan lisäksi ilmoittaa henkilökohtaisesti.

Säännöt:

Voittajan tulee olla yhteydessä Hatchiin voittajajulkaisussa määritellyllä tavalla. Mikäli voittaja ei ole yhteydessä Hatchiin mainitulla tavalla kahden viikon (14 päivän) sisällä voittajan julistamisesta, palkinto voidaan jakaa uudelleen toiselle henkilölle ja alkuperäinen voittaja menettää oikeutensa palkintoon.

Hatch ei vastaa perille tulemattomista, puutteellisista, asiattomista tai muuten lukukelvottomista osallistumisista ja pidättää oikeuden jättää tällaiset kilpailuosallistumiset kilpailun ulkopuolelle. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, Hatch ei vastaa kilpailuun osallistumisesta mahdollisesti liittyvistä kuluista, kuten internet-yhteydestä.

Hatch ei vastaa mahdollisesti postin kuljetuksen aikana kadonneista tai vaurioituneista palkinnoista tai sähköisesti (esimerkiksi sähköpostitse) toimitettujen palkintojen perille saapumattomuudesta, mikäli vika johtuu teknisestä Hatchistä riippumattomasta syystä tai voittajan antamista virheellisistä yhteystiedoista.

Hatch pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Hatch -sovelluksen käyttöehtoja. Hatch pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Osallistujien tietoja käytetään Hatchin tietosuojaselosteen mukaisesti ja voittajan yhteystietoja ainoastaan palkinnon toimittamiseen.

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.