background
background

Get Hatch for Android

android

Hatch will also be available on other platforms soon.

Hatchサービス提供終了のお知らせ

この度、誠に勝手ながら2021年1月7日(木)15:00をもちまして、
Hatchサービスの提供を終了させていただくこととなりました。

日頃ご愛顧いただいておりますお客様には突然のお知らせとなりましたことをお詫び申し上げます。

■サービス終了までのスケジュール
・課金停止:2020年12月7日(月)15:00
・サービス終了:2021年1月7日(木)15:00

Hatchでの提供終了まで短い期間ではございますが、引き続きお楽しみいただけましたら幸いでございます。 ご利用いただきありがとうございました。
background
background

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Hatch Entertainment Oy, jäljempänä ”Hatch”. Hatch Entertainment Oy, Keilaranta 19, 02150 Espoo Y-tunnus: 2747414-2

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset, täysi-ikäiset henkilöt pois lukien Hatchin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 12.9.2019 klo 09.00 asti Suomen aikaa. Hatch ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

Palkinnot

Palkinnoksi arvotaan 2 x 10 lippua Arctic Invitationaliin Hartwall Arenalle. Palkinnon arvo on 60 €. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan Hatchin Facebook ja Instagram-sivujen arvontapäivityksissä määritellyllä tavalla. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Hatchilta. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus

Arvonta suoritetaan 12.9.2019 klo 09.00 mennessä. Voittajaan otetaan yhteyttä vastaamalla Facebookissa ja Instagramissa kommenttiin, jolla voittaja osallistui kilpailuun. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) päivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Hatch ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Hatchilla on oikeus julkaista voittajan nimi, kilpailuun osallistunut kuva ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot

Hatch sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.

Muut

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, organisoima tai ylläpitämä. Osallistujat vapauttavat Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta, Facebook ja Instagram eivät suosittele eivätkä hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin.

Arvontaan osallistujat vapauttavat järjestäjän sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä palkinnoista.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Hatch Entertainment Oy
Helsingissä 9.9.2019