tubecon-logos.png
gradient.jpg
logos2.png

Mobiilipelaamisen ykköset HATCH ja OnePlus yhdistävät voimansa järjestämällä kaikille avoimen Angry Birds Suomenmestaruus- kilpailun Tubeconissa 17–18.8.2018. Voittaja lähtee kotiin maineen, kunnian ja pokaalin lisäksi mukanaan uusi OnePlus 6 -puhelin (arvo 519€).

Turnaus pelataan HATCH-pelipalvelussa käyttäen OnePlus 6 -puhelimia Tubecon 2018 HATCH x OnePlus Mobile Gaming Zonella. Osallistuminen on avoin kaikille Tubecon -osallistujille.

Turnauksen tulosten liveseurantaan pääset tältä verkkosivulta 17.8 alkaen.

HATCH on pelien suoratoistopalvelu jossa voit pelata parhaita pelejä ilman latauksia, asennuksia ja mikromaksuja puhelimellasi. Lataa HATCH Google Play-sovelluskaupasta ja hio taitosi kuntoon ennen turnausta

OnePlus 6 on Elisan ja Telian eniten myyty puhelin (touko-kesäkuu 2018). Nopeutensa ja tehokkuutensa ansioista se on pelaajan ykkösvalinta. Tule ja testaa itse paikan päällä!

Voita liput Tubeconiin!

Seuraa HATCHIA Instagrammissa ja tagaa kommentteihin paras pelikaverisi tai jaa kuva parhaasta mobiilipelihetkestä hashtagilla #HatchOnePlus niin osallistut Tubecon-lippujen arvontaan. Joka viikko arvotaan 10x2 lippua osallistujien kesken. Lue kilpailun ehdot tästä linkistä.