Hatch Instagram -kilpailun ehdot

Kilpailusta vastaa: Hatch Entertainment Oy, Keilaranta 19, 02150 Espoo (“Hatch”)

Ikävaatimus: 13+

Osallistujat: Osallistujien tulee asua Suomessa. Hatchin tai sen konserniyhtiöiden  työtekijät, heidän perheenjäsenensä ja asuinkumppaninsa eivät voi osallistua tähän kilpailuun.

Kilpailun säännöt:

Kilpailuun osallistumalla kilpailija hyväksyy nämä kilpailun ehdot.

Miten: Seuraa Hatchia instagramissa ja julkaise Instagramissa kuva hauskimmasta mobiilipelikokemuksestasi tai-tilanteesta hashtagilla #HatchOnePlus tai tagaa ystäväsi Hatchin kisa-postaukseen  16. elokuuta 2018 mennessä.  Mikäli sama kilpailija osallistuu kilpailuun useammalla kuin yhdellä kuvalla, vain ensimmäinen kuva otetaan huomioon. Varaamme oikeuden poistaa asiattomat kuvat eivätkä ne osallistu arvontaan. Osallistuaksesi kilpailuun, Instagram -profiilisi tulee olla julkinen.

Kilpailun kesto: Maanantaista, 30. Heinäkuuta, torstaihin 16. Elokuuta 2018.

Voittajat: Kilpailun voittajat arvotaan joka maanantai kilpailun keston ajan kuvista, jotka ovat siihen mennessä osallistuneet kilpailuun, sekä Hatchin kisapostaukseen kommentoineiden ja ystävänsä siihen taganneiden kesken. Ensimmäiset voittajat arvotaan maanantaina 6. elokuuta. Hatch on yhteydessä voittajiin henkilökohtaisella viestillä Instagramin kautta. Tämän lisäksi voittajat julkaistaan Hatchin Instagram -profiilissa etu- ja sukunimen kanssa viimeistään 17. elokuuta 2018. Jos voittaja/voittajat eivät vastaa Hatchin viestiin 48 tunnin sisällä toimittamalla yhteystietojaan, Hatchillä on oikeus valita uusi voittaja. Tässä tapauksessa alkuperäinen voittaja ei saa palkintoa.

Palkinnot: 2 x 10 lippua Tubecon 2018 -tapahtumaan. 1 lippu/voittaja, tai jos tagaat ystäväsi ja arpaonni suosii, saatte molemmat liput. Hatch varaa oikeuden antaa voittajalle vaihtoehtoisen palkinnon ennalta-arvaamattomista syistä johtuen. Palkinto koostuu pelkästään tapahtumalipusta, Hatch ei korvaa voittajan matka- tai muita kuluja.

Oikeudet: Liittymällä mukaan kilpailuun annat Hatchille oikeuden käyttää kilpailuun lähettämiäsi kuvia, tekstiä ja muuta materiaalia. Näin ollen Hatch voi halutessaan julkaista osan, tai kaiken lähettämäsi materiaalin Suomen lainsäädännön sallimalla tavalla. 

Vastuu: Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Hatchin ja kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun. Hatchin vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Hatch ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. Hatch ei myöskään vastaa kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen liittyvistä ongelmista, jotka johtuvat kilpailualustan, tietoliikenneyhteyksien tai osallistujan laitteiden vioista tai toiminnasta tai osallistujan laiminlyönnistä yhteystietojen toimittamisessa. Hatch varaa oikeuden peruuttaa tai muuttaa kilpailua ilmoituksetta. Instagram ei ole kilpailun järjestäjä eikä näin ollen vastaa kilpailusta, sponsoroi sitä tai liity siihen. Osallistumalla kilpailuun vapautat Instagramin kaikista mahdollista vaateista.

Tietosuoja: Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä, ja voittajalta pyydetään seuraavat henkilötiedot: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite, ja puhelinnumero. Kyseiset henkilötiedot kerätään yksinomaan palkinnon toimittamista varten, ja niitä käsittelee ainoastaan Hatch ja sen mahdolliset yhteistyökumppanit. Kaikki toimitetut henkilötiedot poistetaan kilpailun päätyttyä. Et tule vastaanottamaan muuta tietoa tai markkinointiyhteydenottoja ilman erillisen suostumisen antamista Hatchille. Mikäli haluat lisätietoa henkilötietojen käsittelystämme, pyydämme katsomaan tietosuojaselostettamme.